Editie 4: Influencer Marketing

————————–

Update

De laatste editie van het jaar mocht er zijn!

————————–

Als je vandaag wat door Instagram gescrolld hebt of een paar video’s op YouTube keek ben je ongetwijfeld een paar influencers tegengekomen.Maar heb je ook een idee hoe je deze vorm van marketing zelf inzet? Na vanavond wel, want twee van de beste sprekers op dit gebied gaan je er alles over vertellen. Van de belangrijkste basics tot uitdagende cases en praktische tips om morgen mee aan de slag te gaan.

Kirsten Jassies

Als trainer en spreker focust Kirsten Jassies zich op digitale social media trends en tools als Instagram, Snapchat en influencers. Ook zijn er twee boeken van haar hand verschenen: In beeld met Instagram (2015) en Instaproof (2018). In 2012 zette ze het influencer-netwerk Blogtoday op voor uitgever Sanoma waar ze influencers, merken en magazines aan elkaar koppelde.

Leonie ter Veld

Een van Nederlands succesvolste foodbloggers en auteur van maar liefst drie kookboeken (waarvan één boek boordevol tosti recepten staat). Ze werkt regelmatig samen met mooie merken via haar eigen platform gewoonwateenstudentjesavondseet.nl, maar ook via haar social kanalen. Deze avond vertelt Leonie haar verhaal, over het inzetten van content voor je merk, belangrijke succesfactoren voor een influencer én waar je als merk aan moet denken.

Handige informatie

  • Datum: 10 december 2019
  • Tijdstip: 19:30-22:30 (19:00 gaat de deur open!)
  • Locatie: Poppodium Hedon, Burgemeester Drijbersingel 7, 8021 DA Zwolle
  • Kosten: het event is gratis, schrijf je in via onderstaande button!