Editie 5: Marketing Automation

We trappen ons tweede jaar af met een onderwerp dat al jaren in de lijstjes van marketingtrends staat: marketing automation. Want data en technologie stellen ons inmiddels in staat om één op één met klanten communiceren met een minimum aan inspanning. Althans, dat is de belofte. De praktijk is, zoals altijd, weerbarstiger. Wat is er nodig om je digitale marketingmachine succesvol aan de praat te krijgen? 038 Digital bekijkt in de eerste editie van 2020 de stand van zaken in marketing automation. Twee experts delen kennis, ervaring en concrete voorbeelden:

Wilbert Beelen (Univé)

Wilbert Beelen werkte bij Wehkamp en De Nieuwe Zaak en is sinds een jaar CRM-marketeer bij Univé. Zijn focus? Het automatiseren van marketing, met als centrale uitgangspunt de klant van Univé. Op 3 maart neemt hij ons mee in de praktijk. Aan de hand van een van zijn projecten bij Univé leren we van hem belangrijke lessen over het succesvol inzetten van marketing automation.

Maurice van Warven (Harvest Digital)

Maurice van Warven is Marketing Technology Consultant bij Harvest Digital, een growth marketing agency in Groningen. Maurice en Harvest Digital zijn gespecialiseerd in marketingtechnologie, automation en data. In zijn presentatie beantwoordt Maurice de belangrijke vragen over marketing automation. Hoe werkt het in de praktijk? Wat kunnen we ermee als bedrijf of platform? Hoe moeten we omgaan met onze data om er een succes van te maken?

Handige informatie

  • Datum: 3 maart 2020
  • Tijdstip: 19:30-22:30 (19:00 gaat de deur open!)
  • Locatie: Poppodium Hedon, Burgemeester Drijbersingel 7, 8021 DA Zwolle
  • Kosten: het event is gratis, schrijf je in via onderstaande button!