Editie 8: TikTok: The Unreachables

Voor veel marketeers zijn het onbereikbare doelgroepen; Millenials en Gen X’ers. Ze laten traditionele media links liggen, gebruiken Google amper en laten zich vooral inlichten via influencers op social media. Maar hoe krijg je als merk de aandacht van deze moeilijk te bereiken doelgroep? Het antwoord: TikTok. Bij alweer de achtste editie van 038 Digital nemen twee sprekers je mee in de wondere wereld van dit mysterieuze medium.

Stan Boeve (Vonky Agency)

Vanuit het inzicht dat TikTok een heel ander medium is, vergeleken met bijvoorbeeld Instagram, Facebook en Snap, is Vonky Agency gestart. TikTok content is rauwer, voelt echter, veel sneller, meer weg van je merk, dichter tegen je doelgroep. Iets wat een brandmarketeer de stuipen op het lijf jaagt. Durf jij jouw merk wat meer los te laten? Durf jij op je bek te gaan en daarvan te leren? En wil jij weten hoe je nou content maakt dat passend is? Stan wijst je de weg naar fijnere content voor je doelgroep.

Laurence de Wilde (Fiftyone)

Met zijn eigen TikTok-video’s kreeg hij al meer dan 11 miljoen views. Fiftyone houdt zich bezig met social media marketing, en richt zich daarbij specifiek op jongeren. Laurence vertelt je in zijn presentatie wat de kracht van TikTok is, en hoe je met maar 1.000 euro 500.000 jongeren kunt bereiken.

Handige informatie

  • Datum: 13 september 2022
  • Tijdstip: 19:00-22:30
  • Locatie: Poppodium Hedon, Burgemeester Drijbersingel 7, 8021 DA Zwolle
  • Kosten: het event is gratis, schrijf je in via onderstaande button!